TRABZON / SÜRMENE - Çamburnu İlkokulu

Ara

Okul Müdürü Muhammet YARDIM tarafından öğretmenlere yönelik Erasmus Akreditasyonu hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ara

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2023 Erasmus Akreditasyonu Okul Eğitimi kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan 20 kurumumuzla 15.12.2022 tarihinde hazırlık sürecini değerlendirmek amacıyla Trabzon Öğretmenevi’ nde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, kurumlara faaliyet öncesi, faaliyet esnası ve faaliyet sonrası yapacakları iş ve işlemler ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Akreditasyon sürecinin bir sonraki aşaması olan Yabancı Dil Hazırlığı çalışması için kurumlara bilgi verildi.Çamburnu İlkokulu olarak proje sürecinde başarılı çalışmalar  yapmayı hedeflemekteyiz. Proje ile ilgili yapacağımız etkinlikleri web sitemizden takip edebilirsiniz.

Ara

"Cumhuriyetin 100. Yılında Kutuplarda Bilim" Temalı Resim Yarışmasında 3. Sınıf Öğrencimiz Asel KESKİN Türkiye 3. sÜ OLMUŞTUR.Öğrencimizi ve üzerinde emeği olan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Konya Akşehirde düzenlenen "7. ULUSAL NASRETTİN HOCA FIKRA CANLANDIRMA YARIŞMASINDA"  okulumuz Tiyatro kulubü Türkiye 2.si oldu. Bu Büyük başarıya ulaşmamızda emeği olan başta Tiyatro öğretmenimiz Gülten KARAMAN ı , okulumuz yarışma ekibi: Muhammet YARDIM, Murat ÇAĞLAR, Aykut KARAMAN, Ömür HAYDAROĞLU  ve harika performans gösteren değerli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

"ADIM ZEKA İŞİM OYUN " projesi kapsamında ilçemizde düzenlenen Su doku yarışmasında okulumuz öğrencileri takım halinde ilçe şampiyonu oldular. Zeka Oyunları Okul Koordinatörümüz Çağlar KARA yı ,emek veren Öğretmenlerimizi ve değerli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

"KÜLTÜRLER BULUŞUYOR" e- Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz süreç içerisinde oluşturdukları ürünlerin sergisini gerçekleştirdi.

Haz

"KÜLTÜRLER BULUŞUYOR" e- Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz ÜLKEMİZE HİZMET ETMİŞ insanları okulumuzdaki diğer öğrencilere tanıttı.

Haz

"KÜLTÜRLER BULUŞUYOR" e- Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz yöremizin yemeklerini tanıttı.

Haz

"KÜLTÜRLER BULUŞUYOR" e- Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz Karadeniz Bölgesine ait Halk Oyunlarının tanıtımını yaptı.

Haz

"KÜLTÜRLER BULUŞUYOR" e- Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz KARADENİZ BÖLGESİ panosu hazırladı.

Haz

"KÜLTÜRLER BULUŞUYOR" e- Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz kendilerini tanıttı.

Haz

"KÜLTÜRLER BULUŞUYOR" e- Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz Karadeniz Bölgesini tanıttı.

Haz

"KÜLTÜRLER BULUŞUYOR" e- Twinning projesi için logomuz hazırlanmıştır.

Haz

Sınıf Öğretmenimiz Nuray ACAR ' ın yürüttüğü projede Azerbaycan' dan ve ülkemizin 7 farklı coğrafik bölgesinden katılan okullar ile kültürlerin tanıtılması ve kaynaştırılması hedeflenmiştir.

Nis

Okulumuz "Ülkemi Keşfe Çıkıyorum"adlı  eTwinning ulusal projesine ortak olmuştur.Bu projeye Türkiye'nin 7 farklı bölgesinden  okullar  katılmıştır.10 ortaktan oluşan projemizde İstanbul,Konya,Sivas,Trabzon,Mardin,Samsun,Hatay ve Manisa illerinden okullarımız ve öğretmenlerimiz  görev almaktadır.Çamburnu İlkokulu 4.sınıf öğrencilerimiz Trabzon ilini temsilen bölgemizi tanıtmaya ve ülkemizin diğer bölgelerini tanımaya bu projeyle Mart ayında start verdiler.